G&T Holdet

Den frivillige forening

Gin And Titonic

Gin & Titonic blev bygget med det formål, at skabe et åbent rum med massere af potentiale. Et rum som kan lægge grund til sjove, interessante og anderledes arrangementer i de Københavnske kanaler.

Den frivillige forening Gin And Titonic består af fem ildsjæle, ginpassionister og saltvands-elskere, som administrerer foreningen som et brændende fritidsprojekt. Formålet er at sejle de Københavnske kanaler med venner, familie og vores fantastiske medlemmer!

"Vi elsker København! Men vi manglede et sted at holde arrangementer på vandet. Så med blod, sved og gin byggede vi vores egen båd, til netop det formål. - Og vi vil meget gerne dele!"

Julius Bech

Christian Wienberg

Victor Johansen

Øystein Kvanneid

Nikolaj Karstenberg

Historien om Gin and Titonic

Historien starter med fem venner, fra hver deres baggrund, som alle bor i den danske hovedstad. Efter et utal af somre som landkrabber i København, stillede de spørgsmålet: "Hvordan flytter man den danske sommerstemning, ud på de smukke kanaler?" - Man kan leje små både. Man kan leje store skibe. Men hvorfor kan man ikke leje et soldæk? Et åbent rum, med massere af potentiale, som kan blive til hvad end der puttes i det. Et rum der kunne opleve byen fra et nyt perspektiv!

Vennerne elskede København. De elskede den danske sommer. De elskede gode arrangementer med glade mennesker. De elskede gin. Og de elskede at dele ud. - Med det som løftestang besluttede de sig for at bygge det som manglede.

I det sene forår 2019 blev den første skrue sat fast. Tre måneder senere stod drømmebåden klar. Med gin i hånd blev den døbt "Gin and Titonic"

Efter et hav af sejladser med venner og familie, blev det tydeligt at andre også kunne lide ideen. Vennerne var ikke de eneste der ville opleve København på denne måde, fra vandet. Så de besluttede sig for at dele og brede den gode stemning ud, til alle de andre der havde lyst til at være med.

Gin & Titonic © 2023